به گزارش فارس، از سوی انجمن مفاخر معماری ایران، زنجان در سال 89 به عنوان استان سال نامگذاری شد تا در این نامگذاری قابلیتهای گردشگری این استان هر چه بیشتر معرفی شود.
ظاهرا انجمن مفاخر معماری ایران هر سال برای معرفی بهتر ایران، یک استان را به عنوان استان سال نامگذاری میکند. بر این اساس، کمیته ایران شناسی انجمن مفاخر ایران از سال 86 با نامگذاری سمنان به عنوان استان سال، 87 به نام استان مرکزی و سال 88 به نام استان اصفهان به معرفی استانهای مختلف ایران پرداخته و قرار است در این طرح تمام استانهای ایران را به لحاظ ظرفیتهای فرهنگی، گردشگری و اقتصادی معرفی کند.

انجمن مفاخر معماری ایران در سال های اخیر با نام علیرضا قهاری از مدیران بنیاد مسکن شناخته می شود و تصمیمات آن عمدتا منتج از ایده های وی است. قهاری در حال حاضر مدیر مرکز مطالعات و تحقیقات شهرسازی و معماری نهادی وابسته به بنیاد مسکن است.











