:: صفحه‌ی اول     :: درباره‌ی ما     :: تماس با ما
جمعه، ۱۲ شهريور ۱۳۸۹
:: English Section
P اخبار
تعیین نماینده رئیس جمهور در طرح ساخت مصلا

هیئت وزیران در جهت تسریع در تکمیل و تجهیز طرح احداث مصلای تهران وزیر مسکن و شهرسازی را به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور در اجرای این طرح تعیین کرد.



به گزارش واحد مرکزی خبر ، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد رئیس جمهور علی نیکزاد ، وزیر مسکن و شهرسازی را به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور برای اجرای طرح احداث مصلای تهران در مواردی چون نحوه اجرای کار ، اتخاذ تصمیم در مورد انتخاب مشاوران ،‌پیمانکاران و سازندگان ( تشخیص صلاحیت و ارجاع کار )، تعیین قیمت و مبانی و شرایط قرار داد و تضمین های مربوط و حل اختلافات، تعیین میزان و نحوه پرداخت‌ها از جمله تنخواه گردان پیش پرداخت علی الحساب و نوع تضمین‌های دریافتی و مصرف منابعی که از محل اعتبارات خارج از شمول قانون محاسبات عمومی کشور و سایر مقررات عمومی تخصیص یافته تعیین کرد.

بر این اساس ، تصمیماتی که ازجانب نماینده ویژه رئیس جمهور در خصوص موارد اجرایی یاد شده اتخاذ می شود در حکم تصمیمات رئیس جمهور و هیئت وزیران بوده و لازم الاجراست.

P تبلیغات
دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات در رشته کارشناسی ارشد شهرسازی دانشجو می پذیرد
World Architecture COMMUNITY
Iran Civil Center
ماهنامه صنعت ساختمان داریس